Βιογραφικό

O Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος αποφοίτησε το 1989 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο πλαίσιο της υπηρεσίας υπαίθρου υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου Ηλείας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική για 1 έτος στην Α Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Από το 1993 έως το 1998 ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ με ξεχωριστούς δασκάλους τον  Εμμ. Μιχελινάκη και τον Θ. Παπαπολυχρονίου, 2 από τους πρωτοπόρους ορθοπαιδικούς στον τομέα της ολικής αρθροπλαστικής στην Ελλάδα.

Μετείχε σαν ομιλητής σε πολλά ορθοπαιδικά συνέδρια και σαν συγγραφέας σε πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά  με βασικά σημεία ενδιαφέροντός του τις ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος  και την χειρουργική αντιμετώπιση των καταγμάτων ισχίου.

Από το 1998 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικά νοσοκομεία.

Από το 2010 εργάζεται παράλληλα σαν διοικητικό στέλεχος αρχικά του ΟΑΕΕ και από το 2012 του ΕΟΠΥΥ με αντικείμενο τον σχεδιασμό της ανάπτυξης των υπηρεσιών υγείας ενώ παράλληλα μετέχει σαν τακτικό μέλος στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.

 

Eγγραφείτε στο Newsletter μας

Για να ενημερώνεστε για νέα και λύσεις σε ορθοπαιδικά θέματα!